Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

D66 Congres 108

Zaterdag, 6 oktober 2018 in Den Bosch

Op zaterdag 6 oktober 2018 vindt het najaarscongres van D66 plaats. U bent van harte uitgenodigd!

Op zaterdag 6 oktober 2018 vindt het najaarscongres van D66 plaats. U bent van harte uitgenodigd!

Democratie van Nu op het partijcongres

D66’ers voelen zich betrokken bij onze democratie. Juist daarom is er de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe visie, die tot gekomen is op basis van intern debat door het hele land heen. Intern debat, met waardering voor elkaars standpunten is één van de kernpunten van onze partij. Het resultaat is een resolutie die tijdens het komende partijcongres op 6 oktober in stemming komt. Lees meer…

Op naar het congres!

Zo’n mooi onderwerp dat op de agenda staat tijdens het congres. Een uitgelezen gelegenheid om er samen met een groep leden uit Aalsmeer naar toe te gaan om democratie van nu in zijn puurste vorm te ervaren. Als je je bij de groep wilt aansluiten, stuur ons een email.

Aanmelden voor het congres

Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor het congres is verplicht. Leden ontvangen een uitnodiging per email met een persoonlijk wachtwoord en email link voor aanmelding. Let op: uw wachtwoord is anders dan bij het vorige congres! De toegangsprijs is op basis van een vrijwillige bijdrage. Meer informatie over de aanmelding vindt u binnenkort hier.

 

 

6 oktober

Hele dag

1931 Congrescentrum
Oude Engelenseweg 1
5222 AA 's Hertogenbosch