Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

D66 Congres 110

Zaterdag, 9 november 2019

Elkaar ontmoeten, diverse workshops, inhoudelijke sessies, boeiende sprekers en meedenken en -praten over plannen voor de toekomst. Dat zijn de vaste ingrediënten voor een D66 Congres!

Je bent van harte welkom! We nodigen je van harte uit voor het eerstvolgende congres op zaterdag 9 november in het bourgondische Breda.

Het plenaire programma

In de plenaire zaal is de hele dag een vol programma. We nemen er belangrijke besluiten en discussiëren met elkaar. Dit is ook de zaal waar onder andere fractievoorzitter Rob Jetten zijn congrestoespraak geeft. Het programma vind je later op deze pagina.

Deelsessies

In andere zalen in het congrescentrum zijn de hele dag workshops en deelsessies over tal van onderwerpen. Op eerdere congressen kon je leren om een goede video te maken, organiseerden we tedtalks voor de toekomst en namen we je mee in onze nieuwe huisstijl. Er is ook veel ruimte voor inhoudelijke gesprekken, bijvoorbeeld met minister Sigrid Kaag op het vorig congres. En er waren Lagerhuisdebatten met Route66 en de Jonge Democraten.

Welke sessies er dit congres op het programma staan, laten we je zo snel mogelijk weten.

Wandelgangen

In de wandelgangen van het congres vind je het horecaplein, tal van stands van thema-afdelingen en ledennetwerken en kun je in gesprek gaan met andere D66’ers.

Kortom: mis het niet en neem gerust je vrienden of kennissen mee.

Bestel je ticket of lees meer over wat jij op het congres kunt doen.

 

9 november

09:30 uur

Chassé Theater
Claudius Prinsenlaan 8
4811 DK Breda