Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

D66 Noord-Holland Dag en Regiocongres

Zaterdag, 10 november 2018 in Haarlem

Het regiobestuur van D66 Noord-Holland organiseert op 10 november een ledendag in het prachtige provinciehuis van Noord-Holland.

In de ochtend een ontspannen programma – voor genodigden – om D66 Noord-Holland campagne-vrijwilligers te bedanken en in de middag een interessant programma met lijsttrekkers van komende verkiezingen, uitwisseling over provinciale onderwerpen en overleg van afdelingsbestuurders.

Voor het middagprogramma zijn alle leden en sympathisanten van D66 van harte welkom. Het wordt zeker een interessant regiocongres waar diverse sprekers, zoals Jan Paternotte, Tjeerd de Groot, Margo Andriessen, Ilse Zaal, Joke Geldhof en Jack van der Hoek je zullen meenemen langs verschillende regionale thema’s. Ook staat de start van de verkiezingscampagne PS19 en de herindelingsverkiezingen in Haarlemmerliede & Spaarnwoude en Haarlemmermeer op het programma. En speciale gast is Rob Jetten.

Deelname is gratis, aanmelden verplicht via het formulier: noordholland.d66.nl/agenda/d66-noord-holland-dag/

Het middagprogramma voor alle leden begint om 12.45 en wordt afgesloten om 16.00 met een netwerkborrel. Voor het programma ga naar: noordholland.d66.nl/agenda/d66-noord-holland-dag/

10 november

12:45 - 16.00 uur

Paviljoen Welgelegen,
provinciehuis Noord-Holland,
Dreef 1, Haarlem