Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Gemeenteraadsverkiezingen 16 maart 2022

Woensdag, 16 maart 2022 in Aalsmeer

Wij zoeken naar meer leden, die op basis van hun interesse of deskundigheid mee willen werken.

Werk mee aan het gemeentelijke verkiezingsprogramma 2022

De volgende verkiezingen voor de gemeenteraad zijn op 16 maart 2022. De voorbereidingen binnen de afdeling zijn nu al gestart om te komen tot een progressief sociaalliberaal programma. Vooralsnog worden de hoofdlijnen van de programma’s in de twee gemeenten, Haarlemmermeer en Aalsmeer, gezamenlijk gedaan. In november moet het werk klaar zijn. Dan zal het conceptprogramma ter beoordeling aan de leden worden voorgelegd.

Een kleine groep leden is aan de slag gegaan. Eerst gaat de aandacht naar de hoofdlijnen, daarna komen de belangrijkste strijdpunten op thema’s als onderwijs, klimaat, geluidsoverlast, wonen, vervoer, gemeentelijke democratie en sociale ongelijkheid aan de orde.

Wij zoeken naar meer leden, die op basis van hun interesse of deskundigheid mee willen werken. Dat kan op verschillende manieren. Door een nieuw idee aan te dragen, onderzoek te doen, informatie te leveren, deel te nemen aan het debat over een standpunt of een tekst te schrijven.

Als u wilt weten hoe u kunt meewerken, neem dan contact op met de coördinator, Frank Backer via verkiezingsprogramma@d66haarlemmermeer.nl 

16 maart

2022

Aalsmeer