Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Nieuwe Ledendag Tweede Kamer op 15 juni 2018

vrijdag, 15 juni 2018 in Den Haag

Bent u lid van D66 en wilt u de partij graag beter leren kennen? Speciaal voor u organiseert D66 een aantal keer per jaar kennismakingsbijeenkomsten in de Tweede Kamer met een interessant programma.

Maak kennis met D66-dag!

Bent u lid van D66 en wilt u de partij graag beter leren kennen? Speciaal voor u organiseert D66 een aantal keer per jaar kennismakingsbijeenkomsten in de Tweede Kamer met een interessant programma. Komt u ook?

Als nieuw lid wordt u automatisch uitgenodigd voor de eerstvolgende bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst maakt u kennis met de partij, de mogelijkheden om bij D66 actief te worden en het gedachtegoed. Er is volop gelegenheid om elkaar te leren kennen en vragen te stellen. Bovendien kunt u op deze dag in gesprek gaan met een aantal van onze politici. Kortom, een bijeenkomst die u niet wilt missen!

Aanmelden Nieuwe Ledendagen

Via deze weblink kunt u zich aanmelden. Tijdens deze bijeenkomst kunt u kennismaken met de Tweede Kamerfractie en de vereniging D66. De bijeenkomst begint om 13.15 uur. Rond 16.30 uur ronden we af. In verband met de beveiliging van de Tweede Kamer is aanmelden vereist.

15 juni

13:15 uur

Tweede Kamer der Staten-Generaal
Lange Poten 4
Den Haag