Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Online ALV 23 november 2020

Maandag, 23 november 2020 Online meeting

Door Covid-19 zijn we genoodzaakt om ook online te gaan om door te kunnen pakken, want er zijn menige zaken die onze aandacht verdienen en waar we niet zonder u kunnen! Alle D66 Aalsmeer leden ...

Door Covid-19 zijn we genoodzaakt om ook online te gaan om door te kunnen pakken, want er zijn menige zaken die onze aandacht verdienen en waar we niet zonder u kunnen! Alle D66 Aalsmeer leden zijn hierbij van harte uitgenodigd om onze online afdelingsvergadering bij te wonen:

Datum: maandag 23 november 2020
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Locatie: Zoom meeting online via weblink

Aanmelden online ALV

U kunt zich aanmelden bij onze bestuursvoorzitter Marion Geisler per email tot uiterlijk 20 november. Na aanmelding krijgt u per email de weblink die toegang geeft tot de online vergadering. De stukken die behandeld worden, ontvangen onze afdeling Aalsmeer leden in onze nieuwsbriefmailing op 3-11-2020. (Let op: alleen leden die zich opgegeven hebben voor de nieuwsbrief mailing ontvangen de nieuwsbrief.)

Enkele punten in de agenda die onder andere besproken worden:

  • Toelichting op vertrek Judith Keesen,
  • Ontvlechting met gemeente Amstelveen,
  • Landelijke campagne D66 vanuit de afdeling,
  • Voorstel voor fusie D66 afdeling Aalsmeer met D66 afdeling Haarlemmermeer,
  • Voorstel deelnamebesluit gemeenteraadsverkiezingen en tijdspad,
  • En nog andere items.

De koffie en thee kunnen we helaas niet voor de deelnemers inschenken, maar het is misschien wel handig als je het zelf van te voren klaarzet, zodat we gezellig gezamenlijk aan de koffie/thee kunnen tijdens de online bijeenkomst!

We hopen u te mogen begroeten op onze online ALV bijeenkomst!

23 november

19.30 uur