Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 1 april 2019

Nieuwe invulling gymzaal aan de Jac. P. Thijsselaan

D66 Aalsmeer/Kudelstaart zet zich in voor een nieuwe invulling van de gymzaal aan de Jac. P. Thijsselaan in Aalsmeer. Na een gesprek met een de initiatiefnemers hebben wij schriftelijk vragen aan het college gesteld over nieuwe plannen voor de al langere tijd leegstaande gymzaal.

Een aantal enthousiaste initiatiefnemers heeft een plan ontwikkeld om gymzaal De Thijsse een nieuwe invulling te geven. Het initiatief komt samengevat neer op de realisatie van een duurzame hal voor de trampolinesport in samenwerking met SV Omnia, waarbij een combinatie van functies wordt nagestreefd (sport, gezondheid en welzijn) en OMNIA reeds een samenwerking is aangegaan met ESA, PACA, Ons Tweede Thuis en Team Sportservice. Zelfs aan een buurtfunctie wordt gedacht.

Na het gesprek willen wij nu van het college weten of deze op de hoogte is van het initiatief en wat de mening erover is. D66 vindt de plannen een mooie aanvulling op het Aalsmeerse aanbod op terreinen als duurzaamheid, gezondheid, sport en welzijn en vraagt of het college het daar mee eens is. Daarnaast willen wij weten welke acties er vanuit de gemeente nodig zijn om het initiatief te laten slagen. Wordt vervolgd!

Judith Keessen, Raadslid D66 Aalsmeer/Kudelstaart